Skip to main content

“Diagnozë” historike e pronësisë në Shqipëri! Si nisën uzurpimet në 1912, asgjësimi i kadastrave në 1914 në Durrës dhe komisionet e ‘dështuara’ hetimore (Pjesa I)

Të Tjera