Skip to main content

EKONOMIA 3D

Nga Diamila LEKA
Çdo të hënë, ora 18:00-18:30

Një emision ku trajtohen çështjet kryesore ekonomike por duke i analizuar në 3 dimensione të ndryshme. Së pari analizohen në bazën të ligjit se çfarë parshikohet përmes anës ligjore, më pas sillen analiza e statistika nga ekspertët më të mirë të ekonomisë në vend, të cilët sugjerojnë dhe këshilla në bazë të ngjarjeve që kanë impakt direkt në politikën ekonomike të vendit apo edhe në xhepat e qytetarëve.

Ndërsa këndvështrimi i tretë sesi trajtohen temat apo ngjarjet në Ekonomia 3D, është përmes mendimit të qytetarëve tërastësishëm në terren. Mendimi i këtyre të fundit, zë një peshë të rëndësishme në këtë format.