Skip to main content
KARRIERA

Scan SHA është kompani aksionere e themeluar qe ne 2009 dhe ka nën pronësi kanalin televiziv Scan TV, i cili është i specializuar në raportimin ekonomik dhe financiar.

Scan TV është e vetmja media e fokusuar plotësisht në lajmet e biznesit, ekonomisë dhe financave.

Televizioni Scan TV ka si mision të informojë në kohë reale audiencën në të gjitha trevat shqipfolëse duke përfaqësuar zërin e biznesit dhe të konsumatorit.

Scan TV vijon të jetë një burim i besueshëm informacioni për shikuesit dhe për mediat e tjera që nuk janë të fokusuara apo specializuara në trajtimin e temave dhe lajmeve ekonomike e financiare. Lajmet, kronikat, specialet, analizat, debatet, programet informuese janë busulla juaj mbi ekonominë dhe financat.

Programet e SCAN TV:

  • START
  • SCAN LIVE
  • SCAN INTEL
  • INSIDER
  • DOSJA E
  • SCAN MARKETS
  • PARFUME
  • EKOPULS
  • BOX TO BOX
  • EKONOMIA 3D

Departamenti i Burimeve Njerëzore kërkon vazhdimisht kandidatë potencial me dhe pa eksperiencë për t’iu bashkuar skuadrës tonë.

Scan, Ekonomia në ekranin tuaj!

SCAN TV

NIPT/NUIS: K12312001A

Adresa: Rr. “Aleksander Moisiu” ( ish – Kinostudio) Tirana, Albania.

Tel:           +355 69 40 200 38

E-mail:     [email protected] ; [email protected]

Web:        scantv.al