Skip to main content

Motion Graphic Designer

Pozicioni:                      Motion Graphic Designer
Departamenti:             Departamenti Artistik dhe Prodhimi
Raporton tek:               Drejtori Artistik dhe Prodhimi
Kompania:                    Televizioni Scan Sha

 

PERGJEGJESITE:

 • Editim imazhesh, bazuar ne nevojat e perditshme te stafit editorial,
 • Te punoje ngushte me Producentet dhe stafin editorial per te percaktuar menyren me te mire per te paraqitur grafikisht situata te ndryshme,
 • Te jete i/e afte te krijoje e realizoje grafika e vizualizime te ndryshme duke zbatuar afatet kohore te kerkuara,
 • Te jete i/e afte te punoje ne disa projekte te ndryshme paralelisht.

 

Aftesite Teknike:

Te kete njohuri me programet:

 • Avantazh: Cinema 4D dhe programet tjera 3D, eksperience pune ne montazh.
 • Te jete i afte per animacion ne 2d dhe 3d.

Kusht i domosdoshem: Kandidatet duhet te dergojne nje Portofol punesh (demoreel) online.

 

KERKESAT:

 • Diplomuar prane Universitetit te Arteve, Multimedia design ose fusha te tjera te ngjashme,
 • Të paktën 1-3 vjet eksperience ne media,
 • Aftesi shume te mira ne programet si Adope AfterEfects, Photoshop, Illustrator,
 • Avantazh: Cinema 4D, eksperience ne montazh,
 • I/e motivuar, energjik/e, krijues/e, i/e shpejte, i/e sakte,
 • Aftesi shume te mire teknike,
 • Te posedoj gjykim të mprehtë,
 • E/I orientuar ndaj detajeve,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Aftësi për të punuar me orar pune fleksibel, fundjavat dhe të punojë si pjese e një ekipi,
 • Etikë profesionale e punës dhe gjithmone i gatshem,

 

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në adresën:

[email protected]

ose nëpërmjet website tonë të karrierës:

https://scantv.al/karriera/

 

Departamenti i BNJ

Televizioni SCAN SHA

Cel: +355 69 40 200 38