Skip to main content

Specialist/e Social Media

Pozicioni:                      Specialist/e Social Media
Departamenti:             Departamenti i Informacionit
Raporton tek:              Drejtori i Informacionit
Kompania:                   Televizioni Scan Sha

PERGJEGJESITE:

 • Zhvillon, zbaton dhe menaxhon strategji mbi rrjetet sociale.
 • Krijon ndërgjegjësim për njohjen e markës.
 • Identifikon trendet dhe i përdor ato për të nxitur angazhimin e audiences.
 • Përditësohet me të rejat e fundit mbi rrjetet sociale.
 • Krijon postime, foto, video, story.
 • Koordinohet me departamentin e Marketingut dhe Informacionit në lidhje me postimet.
 • Përdor mjete analitike si Google Analytics, Business Manager dhe Ads për të monitoruar performancën.
 • Jep sugjerime mbi strategji për të përmirësuar trafikun.
 • Monitoron dhe optimizon SEO dhe angazhimin e audiences.
 • Rrit ndjeshëm audiencën dhe angazhimin.
 • Harton raporte dhe statistika.

KERKESAT:

 • Diplomë Bachelor/Master në fushen Gazetari, Marketing, Menaxhim Biznesi, Komunikim apo fusha te ngjashme.
 • Eksperience ne media apo ne menaxhimin e rrjeteve sociale do bente avantazh.
 • Njohuri në përdorimin e rrjeteve sociale, si: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter.
 • Njohuri të Adobe Creative Suite (Photoshop/Premiere), Canva, Illustrator.
 • Njohuri në optimizimin e SEO.
 • Njohuri shume te mira analitike, organizuese dhe shkrimi.
 • E/I orientuar ndaj detajeve.
 • Aftësi shume te mira komunikuese dhe prezantuese.
 • Aftesi shume te mira per te punuar në ekip.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre ne adresen:

 

[email protected]

 

Departamenti i BNJ

Televizioni SCAN SHA

Cel: +355 69 40 200 38