Skip to main content

INSIDER

Nga Angelo Haruni
E Hënë, E Martë, E Mërkurë, E Premte –  Ora 20:00 – 21:30

Është një emision dinamik që trajton në mënyrë të thellë dhe të detajuar temat kyçe që ndikojnë në shoqërinë tonë dhe në ekonomi. Moderuar nga gazetari Angelo Haruni, emisioni transmetohet çdo të hënë, të martë, të mërkurë dhe të premte nga ora 20:00 deri në 21:30, mbështetur në formatet hard talk dhe explainer.

Ky emision ka ne fokus, analizat e fuqishme vizuale te cilat marin vëmendjen kryesore duke i sjellë publikut një narrativë që ofron të gjithë përmbajtjen e nevojshme për t’u informuar për një teme specifike ekonomike. Kjo tregimtari inovative në ekranet shqiptare, e pasur me grafika interaktive e të animuara, pasohet nga biseda me aktorë konkretë që plotësojnë copëzat e mozaikut dhe çojnë përtej njohjen e temës.