Skip to main content

START

Nga Viola Gremi dhe Rudian Hizmo
E Hënë – E Premte, ora 7:00-9:00

Start është emision televiziv që ka si qëllim të përcjellë informacionin e parë të ditës, në mënyrë dinamike dhe me energji.

Në këtë emison trajtohen tematika të ndryshme në interes të qytetarëve, por jo vetëm, i fokusuar te fenomene të caktuara dhe ngjarjet më të rëndësishme ekonomike.

Emisioni transmetohet çdo ditë nga e Hëna në të Premte, në orën 7:00-9:00.