Skip to main content

EKOPULS

Nga Fatos Çoçoli
E Martë – E Mërkurë, ora 14:00-15:00
E Enjte, ora 20:30-22:00

Emision 3 herë në javë, i konceptuar në Ekopuls Daily të martën dhe të mërkurën në oren 14:00 trajton pulsin ekonomik të ditës.

Ekopuls Prime çdo të enjte në orën 20:30, i përqendruar në temën me të rëndësishme ekonomike të javës me njohësit më të mirë të fushës. Ky emision mban autoresinë e Fatos Çoçolit, një ndër ekspertët më të mirë të ekonomisë në vend.