Skip to main content

Shqipëri-Kosovë, nis zbatimi i regjimit të lirë të trafikut lokal të kufirit – Për 300 mijë banorët e zonave kufitare, lehtësira në qarkullim, punësim dhe arsimim

Të Tjera