Skip to main content

Dështim i plotë i Ligjit të Pronës, në 7 vite vetëm 794 kompensime – Nga viti 2015 ju shpërndanë pronarëve në total 7.8 miliardë lekë dhe 713 hektarë tokë

Të Tjera