Skip to main content

Ndryshime në kabinetin qeveritar – Balluku merr detyrën e Ahmetaj si zv/ kryeministër. Majlinda Dhuka emërohet ministre e Shtetit dhe Kryenegociatore me Bashkimin Europian

Të Tjera