Skip to main content

Si bëheshin votimet në Shqipërinë e vitit 1923! Nga vota e grave dhe me sfera, te gjoba për ata që nuk paraqiteshin për të votuar. Detajet e procesit zgjedhor që prodhoi ngjarjet e vitit 1924 

Të Tjera