Skip to main content

Çfarë i rriti shkëmbimet tregtare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut? – Dyfishohet vlera e eksporteve. Ndikim kryesor zarzavatet dhe frutat!

Të Tjera