Skip to main content

Powell u “fshin” 78 miliardë dollarë të pasurve – Bezzos humbi 6,8 miliardë dollarë, Musk 5,5, Gates humb 2,2 dhe Buffett 2,7 miliardë dollarë!

Të Tjera